El Barça rep la Reial Societat amb la permenència en joc, abans de tancar la temporada davant les líders

El Barça rep la Reial Societat amb la permenència en joc, abans de tancar la temporada davant les líders

Les blaugranes necessiten guanyar la Reial dissabte per assegurar-se la permanència i no haver de jugar-s'ho tot davant l'Universitat de Sevilla

Últimes dues jornades per a l’equip femení de la secció d’hoquei herba, ambdues es disputaran al Pau Negre i ambdues seran claus per acabar d’esbrinar si les blaugranes mantindran la categoria.

Tot en mans del Barça

Les blaugranes arriben al tram final de temporada depenent d’elles mateixes amb 3 punts de marge sobre el descens directe i sobre el play out. Tant Línia 22 com la Reial Societat, novenes i desenes respectivament, estan empatades a 10 punts a falta de dues jornades.

Perquè el Barça mantingui la categoria li serviria amb guanyar dissabte (17.00 hores) a la Reial Societat, ja que l’average particular amb el Línia 22 és favorable a les blaugranes. En cas d’empatar o perdre, el Barça haurà d’esperar a veure els resultats dels seus rivals directes en l’última jornada.

Cal destacar que la jornada 18 es disputarà diumenge, i que el Barça rebrà a l’Universitat de Sevilla (11.00 hores), les líders de la competició, el Línia 22 visitarà el camp del CH Sardinero, tercer classificat, i la Reial visitarà el camp del Castelldefels, el sisè classificat i equip que encara té opcions a perdre la categoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut