Palencia arriba a 100 partits amb el Barça B

Palencia arriba a 100 partits amb el Barça B

El capità del filial va jugar el seu partit número 100 contra el Reial Sporting a El Molinón, i ho va poder celebrar amb una victòria

Després d’uns partits sense rebre bones notícies, aquest dissabte a Gijón el filial blaugrana en va rebre unes quantes. La primera, la gran victòria de l’equip contra l’Sporting (2-3), que manté viu el somni de la permanència. La segona, els 100 partits del capità Sergi Palencia amb el Barça B. El lateral dret de Badalona va arribar a aquesta xifra completant una gran actuació, anul·lant la banda esquerra sportinguista, on jugava Jony, un dels homes més perillosos dels de Baraja.

El capità de l’ascens

La temporada 2014/15 va ser la del debut de Palencia amb el filial. L’entrenador llavors era Jordi Vinyals, que va confiar en Sergi per fer-lo pujar del Juvenil i jugar la part final de temporada a Segona Divisió, concretament 11 partits. Aquella temporada no es va poder evitar el descens de categoria, però Palencia ja tenia un objectiu clar: tornar al Barça B a la màxima categoria en què pot estar. Dues temporades després ho aconseguiria, i amb el braçal de capità al braç. Aquella eliminatòria contra el Racing de Santander quedarà sempre gravada en la memòria del de Badalona. La temporada actual, també a Segona Divisió, Palencia ha jugat 28 partits, després de superar una lesió a principi de curs, suma gairebé 2.500 minuts i és un dels jugadors més utilitzats malgrat perdre’s els primers deu partits de Lliga. En aquestes tres temporades i escaig al filial Palencia ha passat de ser un juvenil debutant a tot un capità i un home clau per a tots els entrenadors. A més, el de Badalona ha marcat dos gols en aquests enfrontaments: el primer, la primera temporada contra el Leganés de cap, i el segon, el curs passat contra l’Ebro al Mini, un autèntic golàs des de fora de l’àrea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut