La cinquena Copa del Rei, el primer títol de l’era Plaza

La cinquena Copa del Rei, el primer títol de l’era Plaza

El Barça Lassa ha guanyat cinc títols en cinc finals disputades, i Paco Sedano es converteix en l’únic jugador que ha guanyat cinc Copes del Rei

El Rei de Copes reconquista el títol quatre anys després. El triomf contra el Jaén suposa el primer títol de l’era Plaza i la cinquena Copa del Rei en la història del Club. El Barça va guanyar les quatre primeres edicions de la Copa del Rei de manera consecutiva entre el 2011 i el 2014, i ara torna a aixecar la Copa després de tres anys d’absència a la final.

Paco Sedano, rècord de Copes

El capità del Barça Lassa Paco Sedano es converteix en l’únic jugador de futbol sala que ha guanyat cinc Copes del Rei, i totes cinc de blaugrana. Es dona la circumstància que aquesta Copa del Rei conquistada a Càceres és el primer títol que Sedano aixeca com a primer capità blaugrana. També és la quarta Copa del Rei per a Lozano i la tercera per a Aicardo, mentre que Tolrà i Dyego en tenen dues, totes amb el Barça. Cal fer una menció especial també a Mario Rivillos, l’únic jugador que ha guanyat una Copa amb el Barça Lassa i una altra amb el Movistar Inter −suma dos títols en total−. La resta de la plantilla, nou jugadors, han conquistat la Copa del Rei per primera vegada.

Plaza s’estrena

La Copa del Rei 2018 és el primer títol de l’era Plaza, que fins ara havia disputat una final de Lliga i una semifinal de UEFA Futsal Cup en les dues temporades que fa que està al capdavant de l’equip. Cal recordar que el tècnic encara aspira també a guanyar la Lliga aquesta temporada després d’haver acabat la fase regular en segona posició i afrontar els play-offs amb avantatge de camp fins a una hipotètica final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut