Barça Lassa – BM Logroño La Rioja: Un últim esforç per aixecar el títol

Barça Lassa – BM Logroño La Rioja: Un últim esforç per aixecar el títol

Els blaugranes disputen la gran final de la Copa del Rei en el tercer partit en tres dies amb l’objectiu de sumar el cinquè trofeu consecutiu

Arriba l’hora de fer l’últim pas per aixecar un nou títol. El Barça Lassa disputa aquest diumenge (17.00 hores) la gran final de la Copa del Rei que s’està celebrant a Madrid, i ho farà contra el BM Logronyo La Rioja. Els de Xavi Pascual van superar les semifinals amb contundència davant del Puente Genil (36-27), mentre que el conjunt pamplonès es va desfer en un final d’infart de l’Ademar de Lleó (21-20).

Tots dos equips se citen a la final copera per segona temporada consecutiva, i reediten així el partit decisiu del curs passat a Lleó. En aquella ocasió es va imposar el Barça Lassa per 34-29 en l’últim matx del curs. A més, en els tres enfrontaments d’aquesta temporada s’han imposat els culers: 31-25 a la Supercopa d’Espanya, 25-32 a la primera volta de la Lliga Asobal i 37-27 al Palau Blaugrana.

El Logronyo La Rioja arriba a la final amb la moral pels núvols, després de superar l’Helvetia Anaitasuna als quarts de final (32-20) i l’Ademar de Lleó a les semifinals en dos partits ajustats i exigents. En el d’aquest dissabte els pamplonesos es van imposar amb una aturada de Gurutz Aguinagalde en un llançament de penal de Juanín García en l’últim sospir.

El Barça Lassa, per la seva banda, tindrà el dubte de Yanis Lenne, que a les semifinals va caure de la convocatòria en l’últim moment per unes molèsties en un dit del peu durant l’escalfament. Amb els 16 escollits per Xavi Pascual, els culers buscaran revalidar la Copa del Rei aconseguida les últimes quatre temporades per continuar ampliant un palmarès que domina àmpliament amb 21 títols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut