Xavi Pascual, nominat a Català de l’Any

Xavi Pascual, nominat a Català de l’Any

El tècnic del Barça Lassa d’handbol forma part d’una primera llista de 10 candidats, i les votacions acabaran el proper 17 de maig per decidir els tres finalistes

L’entrenador del Barça Lassa d’handbol, Xavi Pascual, és un dels 10 candidats al premi de Català de l’Any que organitza El Periódico de Catalunya. El tècnic blaugrana ha estat escollit pels seus èxits durant el 2017 al capdavant de l’equip, i comparteix nominació amb Maria del Mar Bonet, Manola Brunet, Òscar Cadiach, Ona Carbonell, Isabel Coixet, Jordi Cruz, l’Estudi RCR d’arquitectura (Carme Pigem, Rafael Aranda i Ramon Vilalta), Josep Maria Pou i Carla Simon.

El premi s’atorgarà segons votació popular dels lectors del diari en dues etapes. La primera, que va començar el divendres 4 de maig i acabarà el dia 17, decidirá els tres finalistes al guardó. Les votacions es poden fer a través de trucades telefòniques, de missatges de text i a la web cataladelany.cat, on hi ha tota la informació necessària.

Un cop finalitzada la primera fase de votacions, i decidits els tres finalistes, el comptador de vots es posarà a zero i els lectors podran tornar a votar. El dimarts 29 de maig es tancaran les votacions, i a la nit se celebrarà la gala al Teatre Nacional de Catalunya. Allà es coneixerà el nom del guanyador/a.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut