Xavi Pascual: “A la Copa sempre tenim pressió”

Xavi Pascual: “A la Copa sempre tenim pressió”

El tècnic blaugrana no vol pensar més enllà del partit de quarts contra l’Atl. Valladolid, de qui ha advertit que “porta una ratxa molt bona, de resultats i de joc”

El Barça Lassa marxarà aquest dijous cap a Madrid per afrontar l’últim repte de la temporada, la Copa del Rei. Si volen aconseguir el títol, els blaugrana hauran de jugar i guanyar tres partits en tres dies, el primer d’ells contra l’Atlético Valladolid el divendres (20:30h). Un cop finalitzat l’últim entrenament al Palau Blaugrana, Xavi Pascual ha atès els mitjans sobre la pista, remarcant que no vol pensar més enllà dels quarts de final. “És una final; quan jugues eliminatòries directes saps que t’ho jugues tot”, ha dit.

El primer rival, el Valladolid, va posar contra les cordes als blaugrana en l’últim precedent de Lliga. El partit es va resoldre amb un llançament de Pálmarsson amb el temps esgotat, i Pascual ho ha recordat: “El resultat d’allà ens serveix per veure el tipus de rival que tindrem al davant”. A més, ha advertit que els castellans “porten una ratxa molt bona, de resultats i de joc”.

Sense especular

El tècnic blaugrana, que ha evitat en tot moment parlar de la hipotètica semifinal i final –“només es pot jugar més d’un partit si guanyes el primer”-, ha acceptat la pressió i el paper de favorit en una de Copa del Rei que es disputarà a Madrid per primera vegada: “Som conscients de la nostra situació, i sempre hem tingut pressió; no pensem en res més que el primer partit, la resta és especular”.

L’equip viatjarà a Madrid amb les baixes de Wael Jallouz i Aron Pálmarsson, però amb Lasse Andersson integrat en el grup. “El Lasse ens està ajudant, però una lesió així requereix un temps; la seva tornada ha estat la millor notícia de la temporada, no només pel que dóna a la pista sinó pel que significa al vestidor”, ha explicat Pascual sobre el retorn del danès.

Aquest dijous el Barça Lassa es desplaçarà a Madrid i, després d’assistir a la recepció oficial amb els vuits equips a la Puerta del Sol, l’equip farà l’últim entrenament abans que arrenqui la 43a edició de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut