Així ha estat la jornada prèvia de la Copa del Rei

Així ha estat la jornada prèvia de la Copa del Rei

El Barça Lassa ha viatjat aquest dijous al matí, Xavi Pascual i Raúl Entrerríos han assistit a la Recepció Oficial a la seu de la Comunitat de Madrid, i a la tarda s’ha completat l’últim entrenament a Alcobendas

El Barça Lassa ha viatjat aquest dijous al matí a Madrid per afrontar la disputa de la Copa del Rei, i ha viscut una jornada molt completa abans que arrenqui la competició sobre la pista. L’equip s’ha desplaçat en tren a primera hora del matí, i en arribar a Madrid el tècnic, Xavi Pascual, i el segon capità, Raúl Entrerríos, han assistit a la Recepció Oficial a la seu de la Comunitat de Madrid, a la Puerta del Sol. Allà, les autoritats locals, la Reial Federació Espanyola d’Handbol i l’Asobal han donat per inaugurada la competició, i posteriorment s’ha obert un torn d’atenció als mitjans de comunicació presents.

Un cop dinats, els jugadors han descansat a l’hotel on coincideixen els vuit equips fins a l’hora en què s’han desplaçat a Alcobendas per completar l’últim entrenament previ a la Fase Final de la Copa. Xavi Pascual ha pogut enllestir els últims detalls abans del duel de quarts de final contra l’Atlético Valladolid al Pabellón de los Sueños, on disputa els seus partits el BM Alcobendas.

El partit d’aquest divendres, que serà l’últim de la jornada, es jugarà a les 20:30 hores al Madrid Arena amb una plaça de semifinals en joc. En cas de victòria, el rival a les semifinals del dissabte (19:00 hores) sortiria de l’encreuament entre el Fraikin BM Granollers i l’Ángel Ximénez Avia Puente Genil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut