Iberostar Tenerife - FC Barcelona Lassa: Molt en joc a La Laguna

Iberostar Tenerife - FC Barcelona Lassa: Molt en joc a La Laguna

L’equip canari busca fer-se fort a casa per poder disputar el play-off, mentre que al Barça només li val la victòria per continuar aspirant al segon lloc

El Barça Lassa disputa aquest diumenge, a les 18.30 h i en directe per #0 de Movistar+, la 32a jornada de la Lliga Endesa. Serà a la pista de l’Iberostar Tenerife, que ocupa la vuitena posició de la classificació i s’està jugant l’accés als play-offs. Per tant, la dificultat serà màxima en una pista en què els blaugranes van caure el curs passat. El Barça, que busca acabar com més amunt millor, sap que per aconseguir la segona posició ha de guanyar i esperar una derrota del Baskonia.

El rival

Compta amb un grup molt sòlid i que juguen un bàsquet molt reconeixible. Entrenats pel grec Fotis Katsikaris, l’Iberostar Tenerife té en el polonès Mateusz Ponitka el seu millor home. L’aler anota 14 punts per partit, amb una valoració de 18,8, fet que l’ha convertit en un dels millors jugadors de la competició. A banda de Ponitka, el Tenerife disposa d’homes de primer nivell com Fran Vázquez, Mike Tobey, Josh Akognon, Rodrigo San Miguel, Tim Abromaitis, Javi Beirán i Kostas Vasileiadis, que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Per al partit a Tenerife, Svetislav Pesic, no podrà comptar amb Pierre Oriola, que serà baixa per una forta contusió a la cuixa dreta. Per aquest motiu el Barça Lassa ha viatjat amb 13 jugadors a La Laguna. Completen la convocatòria Atoumane Diagne i Rodions Kurucs. El matx, molt important per a les aspiracions barcelonistes per al final de la Lliga Regular, de ben segur que serà complicat, ja que els catalans van caure el curs passat al Santiago Martín i, a més, també van perdre al Palau en el partit de la primera volta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut