FC Barcelona Lassa - MoraBanc Andorra: Segon assalt de la setmana

FC Barcelona Lassa - MoraBanc Andorra: Segon assalt de la setmana

Els de Pesic es tornen a veure les cares amb els andorrans després de vèncer a la Lliga Catalana

El Barça Lassa rep aquest dissabte, a les 19 hores i en directe per Movistar+ (dial 55), el MoraBanc Andorra en el partit que obrirà la jornada 31 a la Lliga Endesa. Els blaugranes continuen lluitant per finalitzar la Lliga Regular al més amunt possible, i per aconseguir-ho necessiten sumar un triomf més que el Baskonia, ja que el conjunt basc, tot i tenir les mateixes victòries, té el basket-average favorable i sempre acabaria per davant dels catalans en cas d’empat.

El rival

Tot i que a la final de la Lliga Catalana va caure per 89-70, el MoraBanc Andorra no serà un rival gens fàcil per al Barça Lassa. Els homes que entrena Joan Peñarroya compten amb diversos jugadors de primer nivell, com Jaka Blazic i Jaime Fernández, dos dels seus màxims anotadors, als quals es poden unir Albicy, Walker, Jelínek, Jankovic, Sanè, Shurna, Diagne, Stevic i Iverson. L’equip del Principat es troba en setena posició amb 17 triomfs i 13 derrotes, i buscarà la victòria per gairebé assegurar-se la presència al play-off.

El Barça

És conscient de la dificultat del partit, no només pel rival, el qual va superar els blaugranes en la primera volta, sinó perquè serà el segon duel contra el mateix rival en pocs dies, fet que n’augmenta el perill. Svetislav Pesic podrà disposar dels mateixos homes de les últimes setmanes per afrontar un matx clau per al desenllaç final de la Lliga Regular.

Les declaracions

Svetislav Pesic

"No hi ha dos partits iguals. A Reus va ser un partit molt important per a tots dos equips, un títol és un títol".

"Ara és un partit nou, un partit contra un equip que ha demostrat molt aquesta temporada amb un bàsquet modern, amb equilibri en defensa i en atac".

Petteri Koponen

"Sabem què poden fer i la seva manera de jugar, però al mateix temps hem d'estar alerta, perquè segur que serà un partit diferent i hem d'estar preparats".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut