Tres nous campions en una jornada!

Tres nous campions en una jornada!

El Benjamí A, el Benjamí B i l’Aleví D han guanyat la Lliga en un cap de setmana on el futbol formatiu amateur eleva a nou el número de títols aconseguits aquesta temporada

CADET B - ESCOLA F. GAVÀ B

Segueixen guanyant (3-1)

No importa que faci tres jornades que el nois de Sergi Milà siguin campions de Lliga. Perquè continuen abonats als tres punts. Davant l’Escola Futbol Gavà B es va materialitzar el 22è triomf en competició domèstica. Álex Ginard (2) i Eric Cañete van ser els golejadors del partit, però la victòria va ser coral. El pròxim partit del Cadet B serà contra el Cambrils i només restaran dues jornades per la finalització de la Lliga.

REUS DEPORTIU - INFANTIL A

Acomiaden la Lliga amb un empat (0-0)

Punt i final a la competició domèstica. L’esforç dels blaugrana no es va traduir en gols (0-0). Al camp del Reus Deportiu es sumà un punt des del tron de la Lliga. I és que l’Infantil A juga cada partit amb la intenció de estendre la filosofia de joc blaugrana pels camps de la competició domèstica. La classificació final de la Lliga deixa a l’Infantil A d’Àlex Urrestarazu com a campió de Lliga, amb 77 punts, 13 més que l’Espanyol, segon, i 16 més que la Damm, tercera.

ESCOLA F. GAVÀ – INFANTIL B

Un empat que complica la Lliga (0-0)

L’Infantil B de David Sánchez va empatar ahir al camp de l’Escola Futbol Gavà (0-0) un partit que va dominar durant la primera part, però on va desaprofitar progressivament totes les bones oportunitats que va disposar a les botes d’Amadou, Bilal, Iker Bravo i Cristóbal. A la segona part quasi no es va poder jugar. L’Escola F. Gavà va tallar el ritme del partit amb contínues interrupcions i, al final, es va arribar amb empat sense gols a la fi dels 70 minuts. L’Infantil B és ara segon, a tres punts del San Pedro San Pablo, tot i haver disputat un partit menys, i veu com se li complica la Lliga ja que té el goal average perdut amb els de Tarragona.

ALEVÍ A – GIMNÀSTIC MANRESA

Clara victòria de color blaugrana (6-2)

L’Aleví A és una màquina competitiva. Els barcelonistes ho han tornat a demostrat en el seu partit contra el Nàstic Manresa, el qual van emportar-se per un contundent 6-2. Els golejadors de l’equip de Marc Serra van ser Bryan Ramírez i Ianis Tarba, autors d’un doblet, i Arnau Pradas i Marc Guiu, amb una per cap. Els culers ja sumen 179 gols en la present temporada, xifra que demostra la superioritat que han demostrat al llarg d’una Lliga que ja tenen guanyada. El proper partit de l’Aleví A serà contra el Jàbac i Terrassa, setè classificat.

GRANOLLERS – ALEVÍ B

El títol ja és a tocar (2-6)

Espectacular. Un cop més els nois de Jordi Pérez van demostrar la seva hegemonia a la Lliga amb una àmplia victòria per 2-6 al camp del Granollers. Els dos primers gols blaugranes els va anotar Tomás Marqués, i després, van arribar els de Santos Ortiz, Dereck López, Daniel Gudjhonsen i Nicolás Expósito. El Aleví B es reafirma com un equip impossible de guanyar ja que, en tota la temporada, encara no ha conegut la derrota. El proper partit dels culers serà contra el Vilassar de Dalt a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i serà decisiu ja que els blaugranes es proclamaran campions en cas de victòria gràcies als tres punts d’avantatge, més el goal average, que porten respecte a l’Espanyol A.

ALEVÍ C – IGUALADA B

Imparables tot i ja ser campions! (13-2)

L’equip de Daniel Horcas ha assolit un altíssim nivell de joc. En la jornada 27, els blaugranes van rebre la visita del Igualada B, al que van superar per un espectacular 13-2. Els múltiples golejadors culers van ser David Sáez, Joel Escaler, Marc Bernal (3), Lamine Yamal (3), Landry Farré, Shane Kluivert (3), i Gibert Jordana, que va tancar el marcador. El proper partit pels barcelonistes serà al camp del Santfeliuenc, setè classificat.

HOSPITALET C – ALEVÍ D

Campions de Lliga! (2-9)

L’Aleví D de Pau Moral va poder aixecar un campionat molt merescut després d’una espectacular victòria per 2-9 al cap de l’Hospitalet. Els protagonistes de la golejada van ser Xavi Espart, autor d’un triplet, però, també es van unir a la seva festa de gols Gerard Ruiz de Valdivia, Albert Navarro, Jan Martínez, Rubén Núñez, Guillem Víctor i Lassana Diaby. L’Aleví D s’ha proclamat campió amb 24 victòries, dos empats i una derrota i 163 gols a favor i 31 gols en contra. L’equip ha tret 12 punts d’avantatge al Mercantil.

Després de celebrar amb molta felicitat el títol sobre el camp de l’Hospitalet un cop acabat el partit, l’equip de Pau Moral ja pensa en la propera jornada que els enfrontarà a la Penya Anguera a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

TERLENKA BARCELONISTA – BENJAMÍ A

Campions de Lliga invictes! (1-8)

Ho han aconseguit! La Lliga és seva! Després d’una espectacular victòria enfront del Barcelonista Terlenka  per 1-8, els nois d’Óscar Jorquera s’han proclamat campions d’una Lliga de rècord. En el partit definitiu, els protagonistes golejadors van ser Samakou Nomoko (2), Arnau Marés (2), Nil Teixidor (2), Roger Casadevall i Jaume Aghayedo. Els blaugranes ja poden celebrar el títol en una temporada estratosfèrica on encara no coneixen la derrota ni l’empat en els 27 partits disputats i en la que han transformat 234 gols.

La propera jornada dels flamants campions serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper on rebran un Europa que es juga el descens de categoria.

BENJAMÍ B - MANLLEU

També es proclamen campions d’una de les lligues més difícils (7-0)

El Benjamí B de Juan Antonio Gil es van afegir a la festa de campions del futbol benjamí blaugrana. Els culers no van tenir pietat en la visita del Manlleu a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i van derrotar-los per un inapel·lable 7-0. Alex Cantarell (2), Aymar Llanas (2), Broulaye Chama, Biel Cabezas i David Juan van ser els encarregats de conduir el Benjamí B a la felicitat dels gols i d’un campionat de Lliga que és dels més difícils de guanyar ja que competien contra l’Espanyol A, a qui li han tret 8 punts d’avantatge.

El triomf davant el Manlleu va ser el 27è en 28 partits de competició domèstica en els quals es va desenvolupar un joc amb filosofia blaugrana. Campions de manera més que merescuda. El següent matx dels culers serà contra el Sabadell, que ocupa la sisena plaça. I serà el penúltim matx de Lliga d’aquesta temporada.

BENJAMÍ C – CIUDAD COOPERATIVA

Victòria in extremis (3-2)

Partit molt emocionant el que es va poder veure a la Ciutat Esportiva Joan Gamper entre el Benjamí C i la Ciudad Cooperativa (3-2). Malgrat que els visitants ocupaven posicions de descans, van donar molta guerra a l’equip d’Albert Puig, que no va poder obtenir avantatge al marcador fins als instants finals. Els golejadors culers van ser Iu Martínez i Michal Zuk, que va ser el protagonista del partit amb un doblet que va ser clau per obtenir el triomf. En el pròxim partit, els blaugranes, ja campions, rebran la visita del Vilafranca.

ESCOLA PREMIER BARCELONA – BENJAMÍ D

Empat al difícil camp del tercer classificat (4-4)

Espectacular partit de futbol el que es va viure ahir al camp de l’Escola Premier Barcelona. El Benjamí D de David Sánchez  va empatar (4-4) en un partit ple d’alternatives. L’equip local es va situar amb un 2-1 favorable, amb gol blaugrana d’un Ismael Ziani que també va anotar el 2-2. Els locals es van tornar a avançar amb un gol d’Oriol Canteras al minut 30, però el Barça va reaccionar i va fer el 3-3 a la següent jugada obra d’Ethan Rodríguez. Oriol Canteras va repetir fent el 4-3 i Ethan Rodríguez va fer l’empat al minut 47. El Benjamí D queda ara a cinc punts del líder, l’Hospitalet , i la propera jornada rebrà la visita del Martinenc B.

PREBENJAMÍ – PB COLLBLANC SANTS

Segueix la lluita per la Lliga (5-1)

Gran triomf del Prebenjamí davant la PB Collblanc Sants (5-1) que serveix per continuar amb el pols de la Lliga amb el líder, el Pubilla Casas. Els gols culers els van fer Erik Rodríguez (2), Jaime Arenas, Daniel Cruz i Sergi Font. El proper partit de l’equip de Daniel Segovia, situat a un punt del líder, serà al camp de l’Hospitalet, que actualment ocupa la setena posició del campionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut