“Guanyar és l’opció que tenim per ser campiones”

“Guanyar és l’opció que tenim per ser campiones”

L’entrenador Fran Sánchez i Melanie Serrano, amb les idees clares abans del cap de setmana que decidirà la Lliga
Centrar-se en la seva feina i lluitar fins al final. És el missatge que han transmès l’entrenador Fran Sánchez i Melanie Serrano abans de disputar l’última jornada de Lliga, al camp del Llevant. És imprescindible sumar un punt més que l’Atlètic de Madrid, que jugarà a la mateixa hora a Saragossa, per ser campiones.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Portem bastantes jornades en aquesta situació i hem après a conviure amb el fet d’haver de guanyar cada cap de setmana. Intentarem, sobretot, treure els tres punts”.

“El Llevant també té necessitat de punts i segur que es prendrà el partit molt seriosament. No serà fàcil. Tenen armes per sorprendre’ns, com la pitxitxi, i haurem d’estar alerta”.

“Hem d’estar molt centrades a guanyar el nostre partit. Guanyar els tres punts és l’opció que tenim per ser campiones”.

Les declaracions de Melanie Serrano

“És veritat que es repeteix la història de l’any passat, però nosaltres ens hem de centrar a fer un bon partit al camp del Llevant, que és bastant complicat, davant d’un gran rival. Ens hem de centrar a aconseguir la setena victòria consecutiva, sumar els 76 punts, que seria una bona dada, i esperar els resultats finals”.

“Elles intentaran defensar molt bé, molt juntetes i esperar sobretot les ocasions que tinguin a dalt, amb el potencial que tenen amb Charlyn com a referència”.

“No podem fallar, és l’última oportunitat. Tots sabem el que ens juguem aquest cap de setmana”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut