Insígnies d’or per agrair 50 anys de fidelitat blaugrana

Insígnies d’or per agrair 50 anys de fidelitat blaugrana

El president Josep Maria Bartomeu lliura la insígnia d’or a més de 160 de socis que es van vincular al Club l’any 1968

Josep Maria Bartomeu ha presidit el segon acte de lliurament d’insígnies d’or a més de 160 socis que es van vincular al Club l’any 1968. S’ha celebrat aquest dijous, 10 de maig, a l’Auditori 1899 del Camp Nou, i s’ha dividit en dues convocatòries, en la primera de les quals el president del Barça ha estat acompanyat pel vicepresident primer, Jordi Cardoner.

El lliurament de les insígnies d’or s’ha dividit en dues sessions per evitar una llarga espera als socis assistents. Bartomeu ha entregat personalment la insígnia d’or a tots els guardonats, els ha saludat i ha conversat amb cadascun d’ells, que han assistit a l’acte acompanyats de familiars i amics. 

El president blaugrana sha dirigit als socis per reconèixer el seu compromís amb el Barça durant tots aquests anys. Lany 1968, quan es van treure el carnet, va ser lany en el què el president Narcís de Carreras va utilitzar per primer cop la frase més que un club, lany que va morir el jugador del Barça Julio César Benítez i l’any en què es va guanyar la Copa del Rei davant el Reial Madrid al Bernabéu, en lanomenada final de les ampolles.

Josep Maria Bartomeu ha agraït la fidelitat dels socis: “Amb aquest acte celebrem els vostres 50 anys de vinculació al Barça, i us volem donar les gràcies, perquè en aquells moments difícils i en els quals ser del Barça no estava gaire ben vist pel règim que manava, vosaltres, o aquells que us van fer socis, vau ajudar a superar les dificultats i a fer créixer el Club fins que es va convertir en un dels millors del món en tots els aspectes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut