Les cadets del Barça CBS jugaran el campionat d’Espanya, gràcies al sots campionat de Catalunya

Les blaugranes van assegurar-se l’accés al campionat estatal per primera vegada després de superar per 44 a 55 el Basket Almeda

L’equip cadet del Barça CBS iniciarà el seu camí al campionat d’Espanya d’aquesta categoria el proper 19 de maig. Les blaugranes jugaran aquesta competició per primera vegada, gràcies a la segona posició que el Barça va aconseguir en el campionat de Catalunya. Cal destacar, que les blaugranes van superar el Basket Almeda per 44-55 a la semifinal, mentre que a la final van acabar caient per un ajustat 61 a 65 davant el Sant Adrià.

Una fase de grups amb les millors

Ara el cadet blaugrana jugarà una primera ronda, en la qual jugarà una lligueta amb l’UCAM Múrcia, el Celta i les campiones d’Aragó (un títol que es disputa aquest cap de setmana). En el cas del grup del Barça, es classificaran els tres primers per disputar els setzens de final (a partit únic). En total, 32 equips d’arreu d’Espanya jugaran aquesta competició que s’allargarà fins el 26 de maig.