Local

Llevant UD – FC Barcelona Femení (prèvia): El desenllaç

16 hores, Gol: La Lliga es decideix en una última jornada d’infart en la qual l’equip haurà de vèncer a València i esperar
La Lliga arriba al final aquest diumenge amb un desenllaç vibrant i la mateixa dinàmica que s’ha produït durant les darreres setmanes. L’Atlètic de Madrid té un punt més que el Barça i serà campió per segona temporada consecutiva si guanya al camp del Saragossa, ja descendit tot i una gran segona volta, sobretot a casa. El Barça, doncs, necessita sumar un punt més que les matalasseres per conquerir la seva cinquena Lliga.

Visita un Llevant que busca assegurar la Copa a la Ciutat Esportiva de Bunyol. Es tracta d’una situació pràcticament idèntica a la del curs anterior. Llavors, però, el conjunt blaugrana va caure per 2-1 i va dir adeu a les seves opcions al títol, aspecte que reforça la idea del Barça de centrar-se en la seva feina. En cas de triomf seria el setè consecutiu en un tram definitiu en què el quadre culer ha recuperat el seu millor nivell i busca assolir els 76 de 90 punts.

En un duel de màxima transcendència, el cos tècnic s’emportava a València les 25 futbolistes que conformen la plantilla, entre les quals Leila Ouahabi i Toni Duggan, encara sense l’alta mèdica.

El Llevant, per la seva banda, intentarà assegurar la seva plaça a la Copa de la Reina. Vencent hi serà segur, i qualsevol altre resultat el deixaria a l’expectativa del Madrid CFF. Per tant, no faltaran al·licients a Bunyol. Com ara el duel de l’actual màxima golejadora de la Lliga, Charlyn Corral, amb la portera menys batuda, Sandra Paños. Més notícies aquí