Andreu Plaza: “Tenim tota la confiança i la il·lusió del món per afrontar la Final”

Andreu Plaza: “Tenim tota la confiança i la il·lusió del món per afrontar la Final”

El tècnic i el capità Paco Sedano adverteixen que “serà un final duríssima pel nivell del rival i per l’ambient favorable a Jaén que es viurà a les graderies”

Andreu Plaza ho té clar. Vol prioritzar les paraules “il·lusió i oportunitat” per davant d’altres com “pressió o obligació” en el discurs previ a la final de la Copa del Rei de dissabte contra Jaén. “És la nostra primera final a partit únic i l’afrontem carregats d’il·lusió per intentar donar una alegria a l’afició”. Andreu Plaza s’espera una “final duríssima perquè el Jaén és un equipàs que viu un moment dolç i que arriba sense pressió després d’haver guanyat la Copa d’Espanya”.

Paraula de capità

En el mateix sentit s’ha expressat Paco Sedano. “L’equip ha anat a més i ara només ens falta guanyar una final com aquesta per acabar de convèncer-nos a nosaltres mateixos que som capaços de guanyar títols”, explica el capità. Sedano és l’únic jugador del Barça que ha guanyat 4 Copes del Rei vestit de blaugrana. “És un títol que costa molt de guanyar i més aquesta temporada, després d’eliminar grans equips com el Palma i el Movistar Inter”, recorda Sedano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut