Viran Morros: “Aquesta Copa ha estat especial per a mi”

Viran Morros: “Aquesta Copa ha estat especial per a mi”

El ‘27’ blaugrana, que reconeix que vol “acabar de gaudir els últims partits amb el Barça”, explica a l’Hora B de Barça TV les sensacions després de guanyar el seu últim gran títol amb el Club

Viran Morros viu unes setmanes intenses i emotives abans que s’acabi la seva última temporada al Barça Lassa. Abans d’emprendre una nova aventura, el jugador blaugrana reconeix que vol “acabar de gaudir els últims partits amb el Barça”. Així ho va explicar al plató de l’Hora B de Barça TV, en què va repassar les sensacions que li ha deixat la consecució de la Copa del Rei aquest cap de setmana passat.

El ‘27’ del Barça Lassa va afirmar que “és maco acabar així”, i va assegurar haver tingut “la sort de viure tot el que he viscut”. Fent balanç, Viran va afirmar que “ha estat una temporada dura”, però que “amb cinc títols no es pot dir que hagi estat dolenta”.

Mirant enrere, Viran Morros escull la Lliga de Campions guanyada el 2015 com el moment més especial de la seva etapa al Barça. “Qualsevol culer hagués volgut viure el que nosaltres vam viure”, va afirmar. Per últim, el barceloní va voler agrair el suport de l’afició: “Només els puc dir que gràcies; he viscut nits espectaculars al Palau”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut