Local

La tercera posició de la Lliga Regular passa per guanyar a València

El Barça Lassa disputa aquest dissabte 19, a les 21.15 hores i en directe per #0 de Movistar+, un partit clau per determinar la posició final de cara al play-off

Svetislav Pesic i el seu Barça Lassa tenen aquest cap de setmana, a la Font de Sant Lluís, un gran repte: assegurar la tercera posició a la Lliga Regular. Per fer-ho possible caldrà sumar un triomf contra el València Basket. I és que una victòria deixaria els blaugranes amb la tercera posició assegurada, ja que tindrien una victòria més que els valencians i també el basket-average a favor a falta de tan sols un partit per disputar-se.

Dels tres enfrontaments previs entre tots dos equips, dos a l’Eurolliga i un a la Lliga Endesa, el Barça ha guanyat els dos disputats al Palau Blaugrana (89-71 a Europa i 79-74 a l’ACB) i va caure a la Fonteta en el que corresponia a l’Eurolliga (81-76).

I la segona posició?

Encara és possible per al Barça Lassa, tot i que és molt difícil. I és que la combinació hauria de ser la següent: dos triomfs del Barça en les jornades 33 i 34 i dues derrotes del Baskonia en els últims dos partits (contra el San Pablo Burgos i contra el Monbus Obradoiro). Un empat a victòries i derrotes entre tots dos conjunts sempre beneficiaria el conjunt basc, perquè té l’average guanyat als blaugranes.

L’inici del play-off

L’última jornada de la Lliga Regular es disputarà el dijous 24 de maig a les 20.30 h. El Barça Lassa rebrà el Tecnyconta Saragossa en un partit que, depenent del resultat a València, pot ser intranscendent per a tots dos equips. Aquella mateixa setmana, el diumenge 27, podria disputar-se ja el primer partit de playoff al Palau Blaugrana, tot i que l’eliminatòria de quarts també podria començar el dilluns 28 en funció del rival, encara per confirmar.

Més notícies aquí