Local

Últim partit de Lliga, amb comiats i celebracions

En el duel d’aquest dissabte (17.00 h) contra el Teucro, el Barça Lassa rebrà el trofeu que l’acredita com a campió domèstic, i quatre jugadors s’acomiadaran del Palau Blaugrana

El Barça Lassa rebrà aquest dissabte el trofeu de campió de la seva 25a Lliga Asobal, coincidint amb l’últim partit de la competició contra el Condes de Albarei Teucro gallec. A les 17.00 h, el Palau Blaugrana acomiadarà la temporada amb una jornada plena d’emocions i sorpreses.

En primer lloc, l’afició es podrà acomiadar dels jugadors que no continuaran a l’equip el curs vinent. Així doncs, Viran Morros, Valero Rivera, Borko Ristovski i Alexis Borges tindran un últim contacte amb el Palau abans de posar el punt final a les respectives etapes al Barça Lassa. Això serà abans de l’inici del partit, i un cop acabi arribarà el torn de les celebracions.

Festeig de Copes

Tot i haver assegurat el títol fa algunes jornades, el Barça Lassa rebrà el trofeu aquest dissabte en l’última jornada de la Lliga Asobal. El capità, Víctor Tomàs, podrà aixecar la 25a Lliga de la història de la secció i la vuitena consecutiva.

Abans, a més, l’afició tindrà l’oportunitat de fotografiar-se amb l’altre títol guanyat recentment, la Copa del Rei. El trofeu estarà exposat a l’exterior del Palau Blaugrana a partir de les 15.30 hores –fins a l’hora de l’inici del matx– perquè tots els aficionats que ho desitgin immortalitzin el títol.

Més notícies aquí