Anaitasuna - Barça Lassa: La porteria ha estat clau (26-34)

Anaitasuna - Barça Lassa: La porteria ha estat clau (26-34)

Per entendre el triomf dels blaugranes s’ha de dirigir la mirada cap a Pérez de Vargas, incommensurable sota pals

Els focus a la porteria blaugrana per entendre la victòria del grup de Xavi Pascual (26-34). El Barça Lassa ha resolt positivament l’últim partit de Lliga lluny de casa de la temporada. Pérez de Vargas ha col·locat la primera pedra per construir aquest triomf, i en atac les mans de Syprzak (6 gols), Ariño (6) i Mem (4) han posat els maons de la victòria final.

Sostinguts des de la porteria

Amb avantatge, amb desavantatge o en igualtat al marcador, sempre ha aparegut l’omnipresent Pérez de Vargas. Contra l’Anaitasuna la pilota ha estat del porter blaugrana. Metafòricament i literalment. Perquè en el seu catàleg d’aturades no solament s’han vist refusos, sinó també una blocada. El seu percentatge d’intervencions no ha baixat del 40%, i inclús ha arribat a estar per sobre del 50%. A la segona meitat ha continuat el xou de l’‘1’ barcelonista. Més aturades i, fins i tot, dos gols.

En atac, Syprzak i Mem, endollats des de l’inici, han materialitzat la feina de Pérez de Vargas en defensa. I encara que han acabat la primera meitat sense cap error en el llançament, el Barça Lassa ha marxat als vestidors amb empat a 14. A la segona meitat la mà dels culers en atac ha estat més calenta. Perquè el Barça Lassa ha iniciat el segon temps marcant en totes les accions ofensives. Atac i porteria s’han unit per fer un parcial d’1-5 que ha trencat el joc.

L’efectivitat culer assegura el triomf

Però el bagatge ofensiu blaugrana no ha cessat. Ariño ha amortitzat les recuperacions barcelonistes donant ales al Barça Lassa. Quan ha pogut córrer al contraatac, s’ha erigit en el màxim golejador del partit i en el principal responsable que el Barça Lassa s’enlairés a +7 a l’electrònic. A partir d’aquest moment, els culers han posat la velocitat de creuer per tancar la temporada a domicili amb una nova victòria (26-34).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut