El FC Barcelona s’adhereix a La Nit dels Museus

El FC Barcelona s’adhereix a La Nit dels Museus

El FC Barcelona participarà a La Nit dels Museus, i obrirà les portes del Museu de forma gratuïta, el proper dissabte 19 de maig de 19h a 1h de la matinada

Un any més, en motiu de la celebració de La Nit dels Museus el proper 19 de maig, el FC Barcelona obrirà les portes del Museu de forma gratuïta. Tots aquells que ho vulguin, podran assistir a les instal·lacions a partir de les 19h i fins la 1h de la matinada de diumenge. La visita inclou l’accés a les dues plantes del Museu, així com la visió panoràmica de l’Estadi des de la segona graderia de tribuna.

L’entrada serà oberta per tots aquells que s’apropin a les instal·lacions del Camp Nou, amb l’única limitació d’accés marcada per l’aforament del Museu. L’última edició, va aglomerar un total de 3.466 persones durant les sis hores que va durar l’activitat. Els visitants podran contemplar els diversos trofeus, i reviure els diferents records que omplen les vitrines del Museu. El Club habilitarà la zona de pàrquing per facilitar l’accés al públic.

La Nit dels Museus, que celebra enguany al tretzena edició, és una iniciativa europea en la qual participen més de quatre mil museus arreu d’Europa. L’Institut de Cultura de Barcelona es va adherir a la proposta l’any 2008, i en l’edició d’aquest any hi participen més de 80 centres de Barcelona i la seva àrea metropolitana, els quals organitzen exposicions, tallers, concerts, visites guiades i activitats per a tota la família.

Més informació de La Nit dels Museus a www.lanitdelsmuseus.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut