Iberostar Tenerife – FC Barcelona Lassa: Derrota ajustada en una pista complicada (86-81)

Els blaugranes han caigut derrotats en un matx en què han anat de menys a més i en què no han pogut aturar l’efectivitat d’Abromaitis i Vasileiadis

No ha pogut ser. Uns imprecisos dos primers quarts han condemnat els homes de Pesic en la seva visita a Tenerife (86-81). Malgrat el bon partit d’Heurtel, amb setze punts, el conjunt blaugrana no ha pogut contrarestar la força ofensiva dels locals Abromaitis i Vasileiadis.

El matx ha començat amb un conjunt local molt endollat que, després d’uns minuts inicials igualats, s’ha pogut distanciar al marcador. Abromaitis i Tobey han tirat del carro d’un conjunt de Tenerife que en finalitzar el primer quart ja superava els blaugranes per 21-16. Tomic, amb sis punts, ha estat l’home que ha aguantat l’atac culer dominant a plaer el joc interior.

Els culers intenten resistir

A l’inici del segon quart, i de la mà de Navarro, els barcelonistes han retallat distàncies fins a situar-se dos punts per sota (28-26). Això, però, ha resultat ser un miratge. El conjunt entrenat per Katsikaris, fent-se fort en les transicions, s’ha tornat a distanciar al marcador gràcies a un inspiradíssim Vasileiadis, autor d’onze punts. Hanga, per al Barça, ha sostingut els culers amb 8 punts. I, així, amb un Tenerife molt precís en els llançaments de llarga distància, s’ha arribat al descans (46-32).

Hanga i Heurtel donen vida al Barça

El tercer període s’ha iniciat amb la mateixa tònica dels dos anteriors: amb un Iberostar Tenerife molt encertat que ha arribat a dominar el marcador per quinze punts de diferència. Però això ha canviat gràcies a l’encert de Hanga i Heurtel, que, amb un bon percentatge des de la línia de tres punts, han situat el conjunt blaugrana a tan sols set punts a la fi del quart (66-59).

L’esforç no és suficient

Al darrer quart el Barça Lassa ha estat molt més encertat, i per moments s’ha situat a tan sols dos punts per sota al marcador. Tot i l’efectivitat de Pau Ribas i Heurtel als instants finals, aquesta no ha estat suficient i els culers han acabat caient per un ajustat 86-81.