Local

97.939 espectadors omplen el Camp Nou

El coliseu blaugrana ha presentat l’aspecte de les grans ocasions, amb la millor assistència de la temporada

El Camp Nou ha tornat a vestir-se de gala. El coliseu blaugrana ha reunit un total de 97.939 espectadors en l’últim Clàssic de la temporada i ha presentat la millor assistència del curs, que ha superat per pocs centenars els 97.183 espectadors que van seguir en directe el Barça-Chelsea corresponent als vuitens de Champions.

La rebuda del Camp Nou al campió de Copa i Lliga −el d’aquesta nit era el primer partit a casa després d’haver aixecat tots dos títols durant els dos darrers caps de setmana− ha estat de les que no s’obliden. Un enorme mosaic, amb la inscripció La pilota ens fa més. Campions, s’ha construït en qüestió de segons quan tots dos equips han saltat a la gespa, mentre l’himne era cantat a cappella per l’afició barcelonista.

Cal recordar que La pilota ens fa més és la campanya llançada ara fa unes setmanes conjuntament pel Barça i Nike en què es presenta el Club com a part de l’ànima de la ciutat i mostra com tots els protagonistes estan units per un estil de joc que és reconegut arreu del món.

Més notícies aquí