La llista de convocats per afrontar el Clàssic

La llista de convocats per afrontar el Clàssic

Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista de convocats per rebre la visita del Reial Madrid en duel corresponent a la jornada 36

Després de proclamar-se campions de Lliga a Riazor, el FC Barcelona té una cita important al Camp Nou. I és que un Clàssic sempre és especial. Els blaugranes buscaran allargar la ratxa de partits sense conèixer la derrota en Lliga en el duel corresponent a la jornada 36 del campionat domèstic per donar així una nova alegria als aficionats culers (20.45 hores, Movistar Partidazo).

Per a aquest matx Ernesto Valverde ha convocat 18 futbolistes per rebre el conjunt blanc. Queden fora de la llista per decisió tècnica Digne, André Gomes, Aleix Vidal i Yerry Mina. Així doncs, la convocatòria és la següent: Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, S. Roberto, Umtiti i Vermaelen.

Darrer entrenament abans del partit

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dissabte a la tarda al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La sessió ha servit als culers per acabar de preparar-se per al darrer Clàssic d’aquesta temporada, i hi han participat els 22 futbolistes de la plantilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut