Sporting - Juvenil A: S’escapa la final (2-1)

Els blaugranes no poden remuntar el gol inicial dels asturians i cauen a les semifinals de la Copa de Campeones, competició que juguen els campions dels diferents grups de la Divisió d’Honor Juvenil

No ha pogut ser. El Juvenil A del FC Barcelona ha caigut eliminat de la Copa de Campeones i, després de guanyar la Lliga i la Youth League, no podrà aspirar a aixecar el tercer títol de la temporada. Perquè els de Denis Silva, malgrat dominar i dur la iniciativa en pràcticament tot moment, no han pogut remuntar i han perdut les semifinals contra l’Sporting (2-1), el campió del grup 1 de la Divisió d’Honor Juvenil.

Ha pesat massa l’efectivitat dels asturians, que han començat el matx replegats però que s’han avançat abans del primer quart d’hora. Ho ha fet Sandoval quan ha rematat l’esfèrica al fons de la xarxa després que Pelayo Morilla enviés un cop de cap contra el pal (1-0, min 10). El gol ha fet mal els blaugranes, perquè els ha obligat a anar a contracorrent. Ho ha intentat, i ha estat a punt d’empatar diverses vegades, però no ha estat fins després del descans que Marqués, de cap, ha transformat en gol una centrada de primeres de Miranda (1-1, min 67).

El domini és blaugrana; el gol, asturià

Amb l’empat, el Juvenil A barcelonista ha buscat el gol de la remuntada. Ha dominat, però no ha tingut encert, factor que ha aprofitat l’Sporting per, en una contra, fer el gol definitiu. L’autor ha estat Ferre, que ha superat per alt Lazar després d’una centrada rasa de Yoel per acabar amb les possibilitats de ser a la final de la Copa de Campeones.