L'Aldea acull la festa de les penyes de les Terres de l'Ebre

L'Aldea acull la festa de les penyes de les Terres de l'Ebre

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i l’exjugador Juan Manuel Asensi assisteixen a la XXIII Trobada penyista de la zona i al XXVè aniversari de la penya local

Una gran jornada barcelonista ha viscut aquest dissabte 2 de juny la població de l’Aldea (Baix Ebre) amb motiu de la celebració de la XXIII Trobada de Penyes Barcelonistes de les Terres de l’Ebre i del 25è aniversari de la Penya Barcelonista de L’Aldea. Una celebració que ha comptat amb la presència del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, i de l’exjugador blaugrana i membre de l’Agrupació Barça Jugadors, Juan Manuel Asensi.

Després d'iniciar-se la jornada amb un esmorzar a l'ermita, l'ofrena a la Mare de Déu de l'Aldea i un col·loqui sobre el Barça a l'Ajuntament, la celebració s'ha desplaçat a la seu social de la penya de l’Aldea, on els representants del Club han estat acompanyats per l'alcalde de la població, Daniel Andreu, el president de la PB de l’Aldea, Juan José Príncep, i pel president de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Terres d’Ebre, Ramon Fibla, entre altres penyistes, com l'exdirectiu Toni Freixa. El vicepresident blaugrana ha descobert en el mateix local una placa commemorativa del 25è aniversari.

Posteriorment, la comitiva institucional, acompanyada pels estandarts i els representants de les penyes presents a la trobada, s’ha traslladat a l’Ajuntament on s’ha celebrat la recepció de benvinguda, amb la presència de l’alcalde i altres regidors del consistori.

Inaugurada fa 25 anys per Nicolau Casaus

L’alcalde Daniel Andreu ha remarcat que “fa 25 anys, Nicolau Casaus va inaugurar la nostra penya, i avui el seu nét, Jordi Cardoner, signarà en el Llibre d'Honor de l'ajuntament". Un cop llegida la dedicatòria, el vicepresident primer del Barça ha destacat la gran rebuda que han tingut a l'Aldea, "una rebuda per part de tothom, que tot i estar a gairebé 200 quilòmetres de Barcelona, fa que ens trobem com a casa". 

Un cop acabat l’acte de l’ajuntament, la celebració ha continuat a la Masia Pla dels Catalans, on ha tingut lloc el dinar commemoratiu de la XXIII Trobada de PB de les Terres de l’Ebre i del 25è Aniversari de la penya de l’Aldea, amb la participació de 42 penyes i uns 180 penyistes.

Abans del dinar s’han efectuat els tradicionals parlaments i s’han lliurat els obsequis recordatoris de la trobada i els corbatins que s'han col·locat a cada un dels estandards o banderes de les penyes assistents.

Davant de les Copes de Lliga i Copa guanyades aquesta temporada i que han presidit el dinar, l'alcalde Daniel Andreu ha manifestat que "avui celebrem els 25 anys de la penya de l'Aldea, a qui vull agrair que mantingui el caliu barcelonista a la nostra població, però també celebrem el magnífic doblet aconseguit aquest any, que ens permet tenir una trobada molt més lluida i alegre". 

Juan Manuel Asensi ha manifestat que aquesta era la seva primera visita a la zona del Delta, però ha senyalat que "segur que tornaré perquè he notat l'afecte de la gent, i en nom dels veterans us vull agrair el suport que doneu sempre. Les penyes sou el cor del Barça, perquè si vosaltres esteu en moviment, el Club es manté viu, però si vosaltres us aturessiu, tot s'encallaria".

Agraïment pel funcionament de la final de Copa

Ramon Fibla, president de la Federació, ha destacat la dedicació i el suport de l'alcalde i de l'ajuntament en l'organització de la trobada, així com la presència de Jordi Cardoner, a qui en nom de les penyes de les Terres de l'Ebre ha agraït tot el dispositiu de venda d'entrades que va tenir lloc per a la final de Copa: "Gràcies a les mesures que s'han practicat aquest any, més penyistes i més barcelonistes vam poder anar a la final. De la nostra zona vam ser 450 penyistes els que vam poder assistir-hi, quan l'any passat només hi vam poder anar 170".

Jordi Cardoner ha agraït aquestes paraules, però ha volgut puntualitzar que "som nosaltres i tot el Club qui us ha de donar les gràcies a vosaltres per haver omplert les nostres localitats de la final de Copa, i per tornar a demostrar que vosaltres sempre hi sou. Vull felicitar la penya de l'Aldea per tot el que ha fet en aquests 25 anys i donar les gràcies a tots aquells que han treballat i treballeu per mantenir el sentiment barcelonista en aquesta zona".

La festa s’ha tancat amb un dinar molt animat durant el qual també s’ha rendit homenatge als socis fundadors i a tots els expresidents de la Penya Barcelonista de l’Aldea que han estat al capdavant de l’entitat durant aquests 25 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut