Ja a la venda les entrades per al tercer partit de la final

Ja a la venda les entrades per al tercer partit de la final

La final es traslladarà a Barcelona per disputar el tercer partit, on els blaugranes necessitaran tot el suport del Palau Blaugrana

El Barça Lassa va superar El Pozo Múrcia a les semifinals, i aconsegueix així la classificació per a la gran final de la Lliga. Una final que enfrontarà els blaugranes amb el Movistar Inter, tal com ha succeït les dues últimes edicions. El campió es decidirà al millor de cinc partits, on el conjunt madrileny tindrà el factor pista a favor. Els homes d’Andreu Plaza tindran poc més d’una setmana per preparar la cita, ja que el dia 7 de juny es disputarà el primer duel a Torrejón, i no serà fins al 14 de juny que la final es traslladarà a Barcelona per a la celebració del tercer enfrontament.

El factor Palau

Els blaugranes necessitaran la millor versió d’un Palau Blaugrana que sempre respon davant les grans ocasions. Les entrades per al tercer partit (dijous 14 de juny a les 21.15 h) es podran adquirir a partir de dimecres 30 de maig a les 11 h. Les primeres 24 h seran de venda exclusiva per als socis del Club, i a partir de dijous 31 de maig a les 11 h, s’iniciarà el procés de venda d’entrades per a tothom. El preu de les entrades serà de 7 € per als socis i de 25 € per al públic general.

EL CALENDARI DE LA FINAL

Movistar Inter – Barça Lassa
Dijous 7 de juny, 21.15 h
Primer partit

Movistar Inter – Barça Lassa
Dissabte 9 de juny, 13.15 h
Segon partit

Barça Lassa – Movistar Inter
Dijous 14 de juny, 21.15 h
Tercer partit

Barça Lassa – Movistar Inter
Dissabte 16 de juny, 19 h
Quart partit (en cas de ser necessari)

Movistar Inter – Barça Lassa
Dimarts 19 de juny, 21.30 h
Cinquè partit (en cas de ser necessari)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut