FC Barcelona Lassa - MoraBanc Andorra: Les semifinals, en joc al Palau

FC Barcelona Lassa - MoraBanc Andorra: Les semifinals, en joc al Palau

Els blaugranes busquen el pas a les semifinals aquest divendres contra un Andorra que ja sap què és guanyar al Palau (19:45h)

El Barça Lassa disputa aquest divendres, a les 19:45 hores i en directe per Movistar+, el tercer i definitiu de l’eliminatòria dels quarts de final del Play-off de la Lliga Endesa. Els blaugranes són conscients de la dificultat i de la importància del partit i de ben segur que el factor Palau Blaugrana serà important per poder aconseguir el pas a les semifinals on espera el Kirolbet Baskonia.

El rival

Va caure en el segon partit de la sèrie, però ja sap què és guanyar al Palau, quan ho va aconseguir en el primer partit. Per tant, l’equip del Principat disputarà un tercer i decisiu partit sense cap pressió i això els fa més perillosos. Un dels seus jugadors més destacats durant els dos primers partits és el base Andrew Albicy, que està sent clau per al seu equip, a banda de jugadors com Jaka Blazic, Diagne, Jelínek, Iverson,, Jaime Fernández, Walker, Stevic o Sanè que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Sap que no té marge d’error per segon partit consecutiu i que s’ha guanyat el dret de poder sentenciar l’eliminatòria al Palau, davant de l’afició. Per a aquest partit Svetislav Pesic no podrà comptar amb Pierre Oriola, que millora però segueix el seu procés de recuperació, mentre que la resta de jugadors disponibles en el segon partit estaran disponibles per al tècnic blaugrana.

En cas de vèncer, el Barça Lassa disputarà l’eliminatòria de semifinals contra el Kirolbet Baskonia i el primer matx es disputarà el dilluns 4, a les 21h, a Vitòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut