Mar Vico s’imposa al campionat de Catalunya de combinades

L’atleta blaugrana va penjar-se dues medalles d’or gràcies a la primera posició en categoria absoluta i a la victòria a l’heptatló en categoria sots 23

L’atleta blaugrana Mar Vico va penjar-se aquest cap de setmana dues medalles d’or en el campionat de Catalunya de combinades. Vico va imposar-se amb claredat en la categoria absoluta però també en l’heptatló en categoria sots 23.

Cal destacar que la blaugrana va sumar 5287 punts, aconseguint d’aquesta manera la sisena millor marca de tots els temps en aquesta prova.

Salvatella i Ben també recullen medalla

D’altra banda, dos atletes més també van aconseguir pujar al podi aquest cap de setmana. En el Decatló, en categoria sots 20, Marc Salvatella va finalitzar en tercera posició. Més enllà de les proves combinades, Adrian Ben va finalitzar en segona posició a la Milla Internacional d’Aranda.