Sergi Fernández, Pau Bargalló i Ignacio Alabart, convocats per jugar l’Europeu

Sergi Fernández, Pau Bargalló i Ignacio Alabart, convocats per jugar l’Europeu

Els tres jugadors del Barça Lassa han entrat a la preselecció d’Alejandro Domínguez

Sergi Fernández, Pau Bargalló i Ignacio Alabart tenen moltes opcions de disputar el Campionat d’Europa de seleccions que se celebrarà a la Corunya entre el 14 i el 22 de juliol. El porter i els dos joves blaugranes, juntament amb el cedit Nil Roca, son els representants del FC Barcelona la preselecció feta per Alejandro Domínguez, que començarà a preparar l’Europeu a partir del 4 de juny.

Retorn amb un palmarès envejable

El porter Sergi Fernández, que juntament amb Aitor Egurrola han protagonitzat la porteria menys golejada a l’OK Lliga, tornaria a la selecció després de cinc anys. Amb el combinat estatal, ‘Xenxo’ va encadenar vuit anys seguits d’èxits, aconseguint quatre Mundials i quatre Europeus entre el 2006 i el 2013. El 2007 també va guanyar la Copa de les Nacions.  Aquesta temporada ha jugat un total de 24 gols i ha encaixat només 30 dianes.

Segon europeu per al jove capità

Pau Bargalló, de només 24 anys, jugaria el seu segon Europeu, després d’haver aconseguit el bronze a Portugal el 2016. L’estiu passat, ja com a capità del combinat, va aixecar el trofeu de campions del món als World Roller Games de la Xina. Bargalló també té al seu palmarès la Taça Latina del 2012. En la seva segona temporada al Barça Lassa, Bargalló ha registrat 31 gols i 24 assistències en 44 partits.

Primer europeu per a Alabart  

Ignacio Alabart, present en la llista campiona del món a la Xina i capità en la Taça Latina guanyada recentment a França, tornaria a rebre la confiança d’Alejandro Domínguez per estrenar-se en un Europeu absolut, que se celebrarà a la seva Corunya natal. En la seva estrena al primer equip blaugrana, el jugador de 22 anys ha fet 18 gols i 9 assistències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut