S’inaugura la International Conference on Sports Rehabilitation and Traumatology

S’inaugura la International Conference on Sports Rehabilitation and Traumatology

A més, Jordi Cardoner ha explicat: "Dóna prestigi a la ciutat de Barcelona i al Barça que aquest Congrés es faci al nostre estadi"

Les instal·lacions del Camp Nou han estat testimoni del tret de sortida del congrés més important del món i punt de reunió dels millors especialistes de les ciències de l’esport i la medicina del futbol, la International Conference on Sports Rehabilitation and Traumatology. Una trobada que ha servit per inaugurar aquest dissabte un congrés que s’allargarà fins el dilluns 4 de juny i que està organitzada per Isokinetic Medical Group conjuntament amb la FIFA i compta amb la participació de professionals del Club i de Barça Innovation Hub, la plataforma que aglutina tots els projectes de recerca, innovació i formació del FC Barcelona.

Aquest congrés, que se celebra per segon any consecutiu a les instal·lacions blaugranes, i arriba a la 27a edició (reunirà 3.000 congressistes i 220 conferenciants de 97 països) compta amb la participació dels millors especialistes de referència mundial. En un dels workshops membres del Barça Innovation Hub impartiran diferents conferències sobre la utilització de les dades que genera el Club en diferents àrees i de com es tracten perquè siguin d’utilitat per a la cura i el rendiment físic i esportiu dels diversos esportistes.

L’esdeveniment se celebra simultàniament en diferents escenaris de les instal·lacions del Camp Nou, a la graderia de Tribuna, on tenen lloc les conferències dels ponents; L’auditori 1899, la Sala Roma, la sala de premsa Ricard Maxenchs i l’esplanada de l’Estadi, on s’ha instal·lat un village amb zones d’oci i restauració.

Les declaracions de Jordi Cardoner

El vicepresident primer Jordi Cardoner ha donat dissabte la benvinguda als assistents i ponents del congrés en l’escenari principal situat en la tribuna del Camp Nou. Cardoner ha explicat que "dóna prestigi a la ciutat de Barcelona i al Barça que aquest Congrés es faci al nostre estadi". A més, ha afegit: "Això és el resultat de tot el que estem treballant, demostrant per què som més que un Club. La gent està encantada amb l'organització, agraeixo a tot l'staf del Club per què m'han arribat molts comentaris de l'excel·lent organització. Esperem que la gent surti amb el mateix bon gust que l'any passat". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut