El Barça Lassa estrenarà la nova UEFA Futsal Champions League

El Barça Lassa estrenarà la nova UEFA Futsal Champions League

Els blaugrana ja tenen el bitllet per jugar a Europa la temporada que ve, en la que serà la sisena participació del Barça de futbol sala a la màxima competició continental

Objectiu complert. El Barça Lassa de futbol sala ha superat la semifinal contra ElPozo per la via ràpida (2-0) i ja s’ha classificat per tornar a jugar a Europa la temporada que ve. Serà la sisena participació blaugrana a la màxima competició continental. Cal remarcar que des de la temporada 2011/12, el Barça només ha quedat fora d’Europa en dues ocasions: les temporades 2015/16 i 2016/17.

De UEFA Futsal Cup a Champions League

La temporada que ve la màxima competició competició continental de clubs de futbol sala passarà a denominar-se UEFA Futsal Champions League. Es tracta d’un canvi de nom i de look, però es manté el mateix format de competició que en aquesta darrera temporada, amb tres rondes: una Main Round, una Elite Round i una Final Four.

Sempre a la Final Four

El Barça Lassa repetirà a Europa el curs que ve després d’haver assolit la Final Four en la present temporada, caient a les semifinals contra Movistar Inter. De fet, els blaugrana tenen el rècord d’haver arribat a la Final Four en les seves cinc participacions europees amb el següent balanç: 2 títols de campions (2012 i 2014);  1 subcampionat (2015); i 2 tercers llocs (2013, 2018).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut