Barça B – Real Zaragoza: Acabar la Lliga amb una alegria

Barça B – Real Zaragoza: Acabar la Lliga amb una alegria

20.30 hores (LaLiga123 TV): Els de Garcia Pimienta volen posar punt i final a la temporada amb una victòria davant la seva afició

Després del desenllaç de la passada jornada a Albacete, on, tot i empatar contra els manxecs, el Barça B va descendir matemàticament, els de Garcia Pimienta volen acabar la temporada guanyant al Miniestadi i donant una bona imatge davant la seva afició. El tècnic barceloní recupera a Abel Ruiz després de tres setmanes de baixa per lesió i perd J. Cuenca, convalescent d’una exodòncia de cordals (queixals del seny). A més, també són baixa per lesió Jose Arnaiz i O. Busquets.

El Zaragoza ja és de play-off

L’equip de Natxo González visita el Miniestadi després d’aconseguir matemàticament la classificació per play-off la passada jornada. Ja tenen assegurada la quarta posició a la taula, amb la tornada de la primera eliminatòria de play-off a casa, tot i que encara aspiren a quedar tercers per davant del Real Sporting de Baraja. La convocatòria del Real Zaragoza és la següent: Álvarez, Ratón, Benito, Ángel, Perone, Verdasca, Grippo, Vinicius, Pombo, Borja Iglesias, Javi Ros, Febas, Buff, Papu, Alfaro, Zapater, Delmás, Toquero, Pep Biel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut