María León, abans de la gran final: “Serà un partit renyit i dur”

María León, abans de la gran final: “Serà un partit renyit i dur”

Afronta la seva primera final de Copa de la Reina amb el Barça, després d’haver disputat les dues anteriors amb l’Atlètic de Madrid
La tercera final de la Copa de la Reina consecutiva entre el Barça i l’Atlètic de Madrid tindrà una protagonista especial. María León va disputar les dues anteriors amb les matalasseres –amb una victòria i una derrota- i ara afronta la seva primera final com a culer.“Serà un partit renyit i dur. Es pot decantar cap a l’equip que menys errors cometi”, manifestava abans de viatjar a Mèrida, en una entrevista a Barça TV.

La central aragonesa rememorava amb sinceritat el duel de la passada edició, en què el Barça es va imposar per un contundent 4-1: “Recordo estar esgotada i dir ‘no puc’. No sé si era de tota la temporada, de la Lliga, del desgast de jugar tots els partits… Volia, però no podia”.

A punt de culminar la seva primera temporada de blaugrana, la ‘14’ revelava algunes de les diferències que s’ha trobat. “La meva posició allà era més de perseguir davanteres, que no estiguessin còmodes, estar super agressives... i aquí es més posicional. Protegir primer el centre, no deixar espais al contrari”, indicava.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut