MoraBanc Andorra – Barça Lassa: El Palau decidirà la sèrie (81-85)

Els blaugranes s’imposen en un duel molt igualat a terres andorranes en el segon partit de quarts de final del play-off de la Lliga Endesa i el divendres al Palau (19.45 hores) es decidirà la sèrie

Forcen el tercer partit amb constància i lluita. El Barça Lassa s’ha imposat en la seva visita al MoraBanc Andorra (81-85) en el segon matx de la sèrie de quarts de final del play-off de la Lliga Endesa. Els homes de Pesic han sabut anar per darrera en el marcador per capgirar el resultat a la segona meitat i imposar-se en un final de duel igualat. Ante Tomic, amb 19 punts i 6 rebots, ha estat el blaugrana més destacat.

El matx s’ha iniciat amb el control del marcador per al conjunt local des del principi. Tot i així, els blaugranes no han deixat de lluitar i no han perdut la cara al partit. El major percentatge d’encert del MoraBanc Andorra ha deixat el 22-17 al final del primer quart.

El segon període un parcial de 5-0 gràcies a un gran encert des del triple ha donat als locals un màxim avantatge de 10 punts (27-17, min 13). La defensa andorrana complicava als homes de Pesic anotar amb facilitat. Tot i així, Hanga, Moerman i Heurtel han liderat l’atac barcelonista evitant que la diferència augmentés de la desena de punts. Per part andorrana, Albicy -15 punts- ha estat la gran amenaça del conjunt local.

Els culers, però, han demostrat que volien forçar el tercer partit de la sèrie i han obtingut un parcial de 2-12 (39-38, min 19). La insistència i lluita blaugrana serviria per empatar el matx en el darrer minut de la primera meitat i deixar el duel igualat al descans (42-42).

Un gran tercer quart des del triple

Un triple de Koponen impulsaria al Barça Lassa en l’inici de la segona meitat. Tres punts que vindrien seguits d’un altre triple (42-48), en aquest cas d’Heurtel. Entre l’encert exterior i el domini de d’Ante Tomic sota el cèrcol els blaugranes han aconseguit obtenir una renta de 10 punts (47-57, min 25).

L’avantatge barcelonista, però, s’ha vist reduïda de manera progressiva fins al 63-64 al final del minut 30 de partit. La igualtat ha estat la tònica dels minuts restants del partit. La millor precisió dels homes de Pesic en els darrers minuts han donat al Barça Lassa el triomf per 81-85. Una victòria que situa la sèrie 1-1 i aquest divendres 1 de juny (19.45 hores) es disputarà al Palau Blaugrana el darrer i decisiu tercer partit.