Laura Ràfols: “Al Barça he superat reptes i he fet història”

Laura Ràfols: “Al Barça he superat reptes i he fet història”

La portera blaugrana s’ha mostrat emocionada a la roda de premsa de comiat com a culer després de 14 anys al Club i ha assegurat que continuarà "vinculada al Club i creixent com fins ara"

“No és una decisió fàcil, el Barça és casa meva i aquí he superat reptes i he fet història”, ha assegurat Laura Ràfols en la roda de premsa de comiat que s’ha celebrat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La jugadora del Femení ha explicat els motius pels quals deixa de ser jugadora però continua vinculada al Barça: “El futbol és la meva vida i no tinc la mateixa il·lusió. He de deixar de jugar perquè vull estimar-lo i gaudir-lo des de l’altre costat del camp”. “Seguiré vinculada aquí i creixent com fins ara”, ha afegit Ràfols.

Laura Ràfols ha volgut mostrar el seu agraïment a tota la gent que ha confiat en ella al llarg dels 14 anys com a blaugrana. Ha tingut paraules especials per als familiars pel seu suport, a la Junta Directiva per l’aposta vers al Femení i també per a tot l’staff tècnic actual i a totes les persones amb qui ha treballat tot aquest temps. Finalment, ha tingut paraules també per a Marta Unzué i Vicky Losada per tots els anys viscuts amb elles en la progressió del Femení. “Formen part de la meva família, he passat molt temps amb elles”, ha explicat la portera culer.

Laura Ràfols: “Marxo, però ho deixo en molt bones mans”

Ràfols ha reconegut que al llarg de tot aquest temps ha viscut grans moments com a culer. “Vull agrair la confiança que el Club ha dipositat en mi durant aquests anys. Infinites gràcies. Marxo però ho deixo en molt bones mans, confio en vosaltres”, ha dit la jugadora culer fent referència a la gran aposta que el Barça està fent en el Femení.

Finalment, Laura Ràfols ha volgut agrair a les companyes d’equip la seva tasca en la seva darrera temporada i ha reivindicat el futur del futbol femení i la figura de la dona. “Sou les millors passi el que passi i ha estat un plaer compartir aquest darrer any amb vosaltres”, ha sentenciat la jugadora barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut