El Barça Lassa entrega els trofeus de l’OK Lliga i de la Lliga Europea al Museu

El Barça Lassa entrega els trofeus de l’OK Lliga i de la Lliga Europea al Museu

El directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el manager Toni Miró, l’entrenador Edu Castro i els capitans Egurrola i Panadero han ubicat els dos trofeus a la seva destinació final

Els trofeus de l’OK Lliga i de la Lliga Europea ja estan ubicats a la seva destinació final, a la casa del palmarès blaugrana com és el Museu del FC Barcelona. La 29a OK Lliga assolida a Lleida en l’avant-penúltima jornada i la 22a Lliga Europea guanyada a Porto estan exposades a partir d’aquest dimecres a l’espai dedicat a la secció més llorejada del Club.

En l’oferiment dels dos títols més preuats de la temporada, que acompanyen la Supercopa i la Copa obtingudes també aquest curs 2017/18, hi ha estat presents el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el mànager Toni Miró, els membres de la comissió esportiva Esteve Pérez i Xavier Bosch, l’entrenador Edu Castro i els capitans Aitor Egurrola i Sergi Panadero.

Últims dies d’activitat amb entrenaments distesos

Després del darrer partit a la pista del Noia Freixenet (3-4), el Barça Lassa manté l’activitat un parell de setmanes amb sessions amenes. El dimarts va haver-hi sessió de gimnàs i jocs de futbol a la pista del Palau, mentre que aquest dimecres s’ha realitzat un partit d’hoquei amb canvi de rols: els golejadors Pablo Álvarez i Lucas Ordoñez s’han posat sota pals mentre que els porters Aitor Egurrola i Sergi Fernández han vist la porteria des del punt de vista ofensiu.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut