FC Barcelona Lassa – Morabanc Andorra: Caldrà guanyar a Andorra (76-94)

Els de Pesic no poden aconseguir el primer punt de la sèrie dels quarts de final del play-off en un partit en què l’encert dels visitants des de la línia de tres ha estat determinant

El FC Barcelona haurà de remuntar l’eliminatòria contra el Morabanc Andorra si vol seguir viu en la lluita pel títol de l’ACB. Perquè aquest diumenge, en el primer partit de la sèrie dels quarts de final, ha caigut al Palau, per un 76-94. Els homes de Joan Peñarroya, amb un bàsquet ofensiu i coral, han castigat els de Pesic des del triple, faceta del joc en què els andorrans han estat molt efectius (16 de 33) i els ha permès dominar pràcticament tot l’enfrontament.

L’encert des de la línia de 6,75 s’ha començat a entreveure, de fet, amb un 7 de 7 en els primers deu minuts que han marcat la resta del partit. També els 11 punts de Jelínek, així com les 10 pèrdues blaugrana, abans del descans. Un pas pels vestidors en què, malgrat que l’Andorra ha aconseguit un +14 (26-40, min 14), el Barça ha afrontat amb una reducció de la distància en el marcador, gràcies a un gran Sanders (5 punts) i a l’augment de la intensitat defensiva (40-45, min 20).

Però, malgrat que Koponen i Tomic han posat el 43-35, vuit punts d’Iverson han ajudat a fer possible el +11 (47-58, min 26), en un tercer període que ha acabat 57-66 (min 30). Distància que ja ha estat difícil de contrarestar, especialment després dels triples de Blazic (x2) i Sanè (x2), així com les cistelles de dos d’Stevic i Blazic (68-88, min 37). Finalment, 76-94 per obligar el Barça a guanyar el proper dimecres a Andorra, en el segon partit de la sèrie.