Local

Sedano excerceix de capità

Paco Sedano s’espera “un infern” en el segon partit de les semifinals a Múrcia i demana a l’equip “que s’abstregui de les polèmiques i se centri només en el joc” per aconseguir l’objectiu de passar a la final

Paco Sedano ho va tornar a fer. El capità del Barça va tornar a ser clau en la victòria dissabte passat en el primer partit de les semifinals Barça Lassa-ElPozo. Sedano va aturar un doble penal decisiu en el tram final de la primera part i va acabar partit amb 20 aturades que van decantar la balança final a favor del Barça Lassa.

Aquest dimarts toca el segon partit a Múrcia (21,15h, Palacio de los Deportes, Teledeporte/Esport3). “Serà un infern”, reconeix Sedano. “Ja portem moltes batalles contra ElPozo i sabem que ens espera un ambient molt complicat, sobretot ara que a ells no els queda una altra que guanyar”, explica el porter blaugrana. Contra això, Sedano ho té clar.  “Hem de ser capaços de centrar-nos en el nostre joc i defugir les polèmiques”, diu el capità.

Per últim, Sedano ha valorat el retorn de Miguelín a la convocatoria de ElPozo. “És un gran jugador i personalment me n’alegro per ell i celebro que pugui jugar perquè sempre vull a tots els millors sobre la pista”, explica Sedano. El capità també aprofita per donar la volta a la situació. “Ells surten guanyant però nosaltres també perquè la seva presència sobre la pista ens exigeix estar encara més concentrats”, argumenta Sedano.

Més notícies aquí