Sedano excerceix de capità

Sedano excerceix de capità

Paco Sedano s’espera “un infern” en el segon partit de les semifinals a Múrcia i demana a l’equip “que s’abstregui de les polèmiques i se centri només en el joc” per aconseguir l’objectiu de passar a la final

Paco Sedano ho va tornar a fer. El capità del Barça va tornar a ser clau en la victòria dissabte passat en el primer partit de les semifinals Barça Lassa-ElPozo. Sedano va aturar un doble penal decisiu en el tram final de la primera part i va acabar partit amb 20 aturades que van decantar la balança final a favor del Barça Lassa.

Aquest dimarts toca el segon partit a Múrcia (21,15h, Palacio de los Deportes, Teledeporte/Esport3). “Serà un infern”, reconeix Sedano. “Ja portem moltes batalles contra ElPozo i sabem que ens espera un ambient molt complicat, sobretot ara que a ells no els queda una altra que guanyar”, explica el porter blaugrana. Contra això, Sedano ho té clar.  “Hem de ser capaços de centrar-nos en el nostre joc i defugir les polèmiques”, diu el capità.

Per últim, Sedano ha valorat el retorn de Miguelín a la convocatoria de ElPozo. “És un gran jugador i personalment me n’alegro per ell i celebro que pugui jugar perquè sempre vull a tots els millors sobre la pista”, explica Sedano. El capità també aprofita per donar la volta a la situació. “Ells surten guanyant però nosaltres també perquè la seva presència sobre la pista ens exigeix estar encara més concentrats”, argumenta Sedano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut