El Barça defensa el títol a LaLiga Promises

El Barça defensa el títol a LaLiga Promises

L’Aleví A de Marc Serra s’enfrontarà a la primera fase del XXV Torneig Nacional, que comença divendres 1 de juny a Vila-real, contra el Deportivo, el Sevilla, la Reial Societat i el Celta

L’Aleví A ja és a Vila-real per viure a partir d'aquest divendres un final de temporada molt intens. L’equip de Marc Serra, campió de Lliga aquesta temporada, afronta de l’1 al 3 de juny el XXV Torneig Nacional de LaLiga Promises. Un campionat, el més mediàtic dels que es disputen a la categoria de 12 anys, que reuneix als alevins dels 20 equips de Primera Divisió. El Barça, actual campió del Torneig després de superar al Vila-real per 3-1 a la final de la passada edició, jugarà la primera fase al Grup A contra el Deportivo, Sevilla, Reial Societat i Celta. Es classifiquen per a vuitens de final els 4 primers de cada grup. Atlètic de Madrid, València, Betis, Getafe i Alabès formen el Grup B; Reial Madrid, Athletic Club, Llevant, Eibar i Las Palmas configuren el Grup C i Vila-real, Espanyol, Màlaga, Leganés i Girona juguen al Grup D. Els partits es podran seguir en streaming per la web del Club www.fcbarcelona.cat.

El Barça debutarà aquest divendres a les 10.00 hores contra el Deportivo. A les 12.00 hores jugarà contra el Sevilla el segon partit, que també serà televisat per Mega com el debut, i a la tarda s’enfrontarà a la Reial Societat (17.30) i tancarà la primera fase a les 19.30 hores contra el Celta. Aquests dos partits es podran veure per Gol.

El Barça, si es classifica, es creuarà a vuitens de finals amb un equip del Grup B. El Barça és el gran dominador del Torneig Nacional, amb 8 títols, seguit molt de lluny pel Reial Madrid, l’Espanyol i el Sevilla, amb dos. L’Aleví A ja ha guanyat aquesta temporada dos tornejos tan prestigiosos com la Gol Cup al Nadal, superant a l’Espanyol a la final, i el Torneig Falles Ciutat de Burriana derrotant al Vila-real a la final.

LaLiga Promises Internacional a Nova York

El torneig de Vila-real no serà el darrer de la temporada per l’Aleví A. Els nois de Marc Serra encara hauran de jugar el IV Torneig Internacional de LaLiga Promises que es disputa del 8 al 10 de juny a Nova York (Estats Units). València, Liverpool i New York City seran els rivals dels blaugranes a la primera fase al Grup A. Atlètic de Madrid, Vila-real, Inter i Amèrica de Mèxic juguen al Grup B; Reial Madrid, Oporto, Jef United i New York Red Bulls ho fan al Grup C i Sevilla, Espanyol, Ironbound i Benfica militen al Grup D. Es classifiquen els dos primers de cada grup pels quarts de final. El Barça també és l’actual campió d’aquest torneig després de superar al Reial Madrid en la passada edició, també disputada a Nova York, per 3-2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut