Local

Barça B – Real Zaragoza: Tanquen la temporada amb una derrota (0-2)

Els blaugranes han caigut en el darrer partit dels curs contra un conjunt aragonès al que li han valgut els gols de Vinicius i Febas i en què Ezkieta ha aturat dos penals

No ha pogut ser. Tot i intentar-ho fins l’últim moment, el Barça B no ha pogut acomiadar l’any amb victòria. Un Zaragoza molt competitiu s’ha endut el matx mitjançant els gols de Vinicius i Febas. El porter del Barça B Jokin Ezkieta ha aturat dos penals que han despertat els crits d’ànim dels més de 4.000 aficionats que s’han acostat a veure el partit al Miniestadi.

El partit ha començat amb un Barça B molt ben situat damunt del terreny de joc, fet que li ha proporcionat un control total de la pilota i el domini absolut dels temps. Les primeres ocasions no s’han fet esperar i Aleñá i després Sarsanedas han tingut l’opció d’inaugurar el marcador, però han errat en les seves definicions.

A mesura que han anat passant els minuts el Zaragoza s’ha estirat i ha començat voler disputar l’esfèric al conjunt blaugrana que, amb un esforç titànic en totes les línies, dominava el partit a plaer. I així, ha arribat l’oportunitat més clara pels de Garcia Pimienta en un xut de Sarsanedas que ha enviat a córner Ratón. Quan semblava que el partit aniria al mitja part amb empat a zero, Viniciusha aprofitat una pilota penjada al segon pal per aconseguir el primer gol del conjunt aragonès (0-1, min 39).

La segona meitat s’ha iniciat amb un Barça B molt intens, pressionant la sortida de pilota d’un Zaragoza que, amb precisió i contundència, ha dominat a plaer els minuts inicials. Així, els visitants han tingut dos penals per a augmentar la distancia al marcador, però Jokin Ezkeita ha aturat ambdós llançaments provocant la cridòria de tot l’estadi barcelonista.

Tot i l’esforç dels blaugranes, el conjunt visitant ha tingut més oportunitats per sentenciar el partit fins que, al minut 89, Febas ha marcat el definitiu 0-2. D’aquesta manera, el Barça B tanca la temporada amb el regust amarg de perdre la categoria però amb la sensació d’haver lluitat fins al darrer minut.