FC Barcelona Lassa - MoraBanc Andorra: A semifinals amb contundència (91-71)

Els culers –amb un Palau bolcat– han superat amb claredat als andorrans en el tercer partit de la sèrie i jugaran les semifinals del play-off de la Lliga Endesa davant el Baskonia

El Barça Lassa ja és a les semifinals del play-off de la Lliga Endesa. Els homes de Pesic han superat amb contundència el MoraBanc Andorra (91-71) amb una gran actuació tant defensiva com ofensiva de l’equip. Tomic i Hanga (amb 15 punts cadascun), Víctor Claver (14) i Heurtel (13) han estat els màxims anotadors culers en un Palau absolutament bolcat amb els seus. A més, cal recordar que ara els barcelonistes s’enfrontaran a les semifinals amb el Baskonia.

Tot i un bon inici dels visitants que els ha permès situar-se per damunt del marcador (6-12), els blaugrana han reaccionat ràpidament amb un espectacular parcial de 20-4 als darrers minuts per acabar marxant al final del primer quart amb una clara avantatge (26-16).

Dos triples consecutius de Navarro i Ribas han donat encara més ales al Barça a l’inici del segon quart, on els locals han anat guanyant de 15. Tot i així, l’Andorra no ha desistit i ha reaccionat retallant distàncies durant tot el quart, arribant a situar-se a només cinc punts (41-36). De nou un bon triple de Navarro ha obert escletxa per acabar marxant al descans amb un 45-37 al marcador.

El Barça sentència al tercer quart

El tercer període ha iniciat amb un bon parcial blaugrana (7-0) per tornar a situar als de Pesic a +15 (52-37), una distància que seria ja insalvable per als visitants. Tres grans triples de Claver gairebé consecutius han donat encara més ales al Barça Lassa, que ha marxat al darrer quart amb un còmode +17 al marcador (69-52).

Amb el resultat molt encarrilat, els blaugrana no han donat opció al seu rival i han seguit dominant amb contundència, amb Navarro i Heurtel mantenint la bona dinàmica en el triple. Finalment, victòria contundent dels de Pesic (91-71) que els hi permet accedir a semifinals on s’enfrontaran al Baskonia. El primer matx de la sèrie serà dilluns 4 de juny a les 21h a Vitòria.