Local

El Barça Lassa ofereix els quatre títols d’una temporada excepcional al Camp Nou

La secció més llorejada del Club ha ofert la 22a Lliga Europea i la 29a OK Lliga, junt amb els trofeus de la Supercopa i de la Copa

Jornada especial per al Barça Lassa d’hoquei patins. Després del partit contra el Voltregà (5-5) i rebre el trofeu de l’OK Lliga, l’equip ha estat present al Camp Nou per oferir el títol domèstic i també la Lliga Europa assolida a Porto el diumenge passat. D’aquesta forma, s’ha mostrat a la parròquia blaugrana els dos títols assolits recentment, acompanyats també pel trofeu de la Supercopa i de la Copa.

Els quatre títols mostrats al Camp Nou per tots els jugadors i el cos tècnic són la imatge final d’una temporada excel·lent, ja que s’ha assolit un pòquer de títols en la primera campanya d’Edu Castro a la banqueta del Palau. I més si es té en compte que el triplet de Lliga, Copa i Lliga Europea no s’assolia des de feia onze anys (2006/07).

Després de trepitjar la gespa del Camp Nou, els títols han estat exposats a la Llotja President Suñol, on també hi han estat presents el directiu de la secció Josep Ramon Vidal-Abarca, el mànager esportiu Toni Miró, l’entrenador Edu Castro, el segon capità Sergi Panadero i els membres de la comissió esportiva.

Més notícies aquí