Betis – Juvenil A: Victòria i classificació per als quarts (0-2)

Els blaugranes han superat els verd-i-blancs en un partit còmode en què han valgut els gols de Nils i Guillem per certificar l’accés a la següent ronda de la Copa del Rei

Gran triomf culer al camp del Betis (0-2) que culmina la classificació dels de Denis Silva per als quarts de final de Copa del Rei. Els gols barcelonistes els han aconseguit Nils i Guillem, ambdós a la primera meitat.

El partit ha començat meravellós per als interessos dels blaugranes, que tot just al minut 5 han vist com Nils aconseguia fer pujar el primer al marcador. Ha estat en una gran rematada de cap després d’un centre precís de Miranda (0-1). Quan semblava que la primera meitat acabaria amb aquest resultat, els culers encara han tingut temps de fer el segon al minut 44. Guillem, amb una jugada personal espectacular, ha convertit per al Barça (0-2).

No afluixen i certifiquen la classificació

La segona meitat ha estat molt igualada, ja que ambdós conjunts han buscat amb insistència la porteria rival, malgrat que no han pogut aconseguir cap gol més. Amb aquesta victòria, combinada amb el resultat obtingut en el duel d’anada, guanyat per 3-1, l’equip de Denis Silva certifica l’accés als quarts de Copa del Rei.