Athletic Club – FC Barcelona Femení (prèvia): La Copa passa per Reus

Athletic Club – FC Barcelona Femení (prèvia): La Copa passa per Reus

16h, Gol: Un partidàs entre dos colossos decidirà el finalista de la Copa de la Reina
Indiscutiblement, dos dels grans referents del futbol estatal ens els últims temps es veuran les cares a les semifinals de la Copa de la Reina, que tindran lloc aquest dissabte a la tarda a l’Estadi Municipal de Reus. L’Athletic Club, tercer a la Lliga, i el Barça, segon i vigent campió de Copa, es jugaran una plaça per a la final, el cap de setmana següent a Mèrida.

Serà el tercer duel entre lleones i culers aquesta temporada. En els dos anteriors han regnat l’equilibri, amb una victòria per a cada bàndol (curiosament en camp contrari en ambdós casos).

Athletic Club i Barça arriben a la cita després de desfer-se de Reial Societat i Llevant respectivament amb dues victòries per la mínima.
 
El conjunt que dirigeix Fran Sánchez (que complirà el segon i últim partit de sanció) citarà 18 futbolistes aquest mateix dissabte al matí. L’equip quedarà concentrat en un hotel de Reus fins a l’hora del partit.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Estem veient que a la Copa tots els partits han estat molt ajustats, en tots els partits de quarts la diferència ha estat d’un gol. Imagino que la tònica de les semifinals serà la mateixa, amb partits igualats i que els detalls decidiran qui guanya”.

“A un partit, com a clar favorit no hi ha ningú. Sí que és veritat que si mirem la classificació de Lliga hem quedat per sobre de l’Athletic Club, però els dos partits que vam jugar contra ells van ser molt, molt igualats. Amb una victòria per cada equip. No esperem un partit gens còmode i segur que haurem de demostrar el nostre millor nivell”.

Les declaracions de Sandra Paños

“La Copa és totalment diferent a la Lliga, hi ha un plus d’il·lusió. És complicat sigui quin sigui el rival i s’haurà de lluitar al màxim”.

“En aquestes alçades sí que és veritat que es nota l’acumulació de tota la Lliga i la Champions, però ho ha de superar la il·lusió. Tenim moltes ganes d’aconseguir la Copa, aquest és el nostre objectiu”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut