Rodatge amb l’handbol com a eina d’ensenyament

Rodatge amb l’handbol com a eina d’ensenyament

Escuela +, liderada per DIRECTV, La Fundació Barça i el Barça Lassa d’Handbol, roden unes càpsules per ensenyar matemàtiques a més d’un milió de nens a zones rurals de Llatinoamèrica

El Barça Lassa, amb quatre jugadors i el tècnic Xavi Pascual, participa en el projecte ‘Escuela+’ de la Fundació Barça amb DIRECTV, que proporciona materials educatius a escoles de zones rurals de difícil accés a Llatinoamèrica.

Un cop acabada la temporada de competicions, alguns jugadors del Barça Lassa s’han vestit d’actors per col·laborar en un projecte de la Fundació Barça. Gonzalo Pérez de Vargas, Aitor Ariño, Aleix Gómez i Yanis Lenne, a més del tècnic Xavi Pascual, han estat els protagonistes d’un rodatge amb finalitat educativa.

El projecte ‘Escuela+’, impulsat per l’empresa DIRECTV i amb la col·laboració de la Fundació del FC Barcelona, té com a objectiu fer arribar a professors d’escoles rurals de l’Amèrica Llatina material pedagògic per treballar amb nens i nenes. Aquests materials milloren molt l’interès i l’atenció dels alumnes, i contribueixen a l’assistència a classe d’aquests nens i nenes, que en molts casos tenen l’accés a l’educació limitat per causes econòmiques i geogràfiques.

A través de la Fundació Barça, es farà arribar diverses càpsules formatives a les escoles, començant per la gravada per l’equip d’handbol. Amb aquest contingut, l’handbol servirà per ensenyar matemàtiques i estadística, a través d’exercicis de fraccions i probabilitats, a més d’un milió d’alumnes en situació d’exclusió social.

Aquesta acció és una contribució més de l’equip d’Handbol als diversos projectes de la Fundació. Com la visita que van fer els jugadors a nens i nenes hospitalitzats al Campus Hospitalari Vall d’Hebron o la participació a la campanya “Sports4Change”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut