Dyego:

Dyego: "Hem de tenir sang freda i no fer ni una concessió per superar ElPozo"

L'MVP de l'última lliga remarca la importància de "tenir el factor pista a favor" i està convençut que "la màgia del Palau pot ser determinant" per aconseguir arribar a la final

Dyego Zuffo arriba en un gran estat de forma a les semifinals de la lliga després d'haver superat ja del tot la lesió al genoll que el va privar de brillar en la Final Four de la UEFA Futsal Cup. Va ser el jugador determinant de l'eliminatòria de la temporada passada. Va marcar un gol decisiu in-extremis en el tercer partit a Múrcia que va forçar la pròrroga i li va obrir les portes d'Europa una altra vegada al Barça Lassa. Ningú millor que ell, doncs, per valorar aquestes semifinals Barça Lassa-ElPozo que comencen el proper dissabte al Palau (13,15h, Teledeporte / Esport3).

Arriba el moment de la veritat. Com es presenten les semifinals?

És un clàssic del futbol clàssic mundial, som dos grans equips. Els Barça-ElPozo sempre són partits duríssims. Tant a casa com a fora. I aquesta eliminatòria no serà una excepció.

Què és el que més temeu d'ElPozo, quines són les seves millors armes?

És un equip que té grans individualitats. Les seves millors armes són l'un contra un i també dominen la pilota aturada. Sempre ens han marcat gols d'estratègia i haurem d'estar molt atents en aquest aspecte.

A quin jugador destacaries d'ElPozo?

És un equip que té grans individualitats. Pito està en un gran moment i també arriben molt bé Àlex i Miguelín. Però no només ells. Marinovic també està bé i Xuxa i Drasler ja estan completament adaptats.

Quins van a ser les claus de l'eliminatòria?

Tenim el factor pista a favor i això és molt important. Hem de tenir sang freda en els moments determinants i no regalar res perquè això és el que marca la diferència en aquest tipus de partits.

Creus que l'afició del Barça respondrà?

Segur que el Palau estarà a tope amb la nostra afició cantant sempre fins al final. Veurem la màgia del Palau segur!

Com et trobes després de la lesió al genoll?

Arribo bé, sense dolor. Des de la final de la Copa del Rei que em trobo ja bé i sense dolor. La llàstima és que no vaig poder ajudar com m'hagués agradat a la Final Four, però ara ja estic al 100%.

Qui té a Ferrao en el seu equip té avantatge?

Ferrao està molt bé. Me'n alegro per ell. Està marcant molts gols i sempre en moments decisius i tant de bo segueixi així fins al final.

Com recordes el gol que va forçar la pròrroga en el tercer partit de la temporada passada?

Faltaven menys de 5 minuts. Era un moment molt delicat i el partit estava molt difícil. Per la importància que va tenir i també pel moment sempre dic que va ser el meu millor gol de la temporada passada perquè ens va donar el pas a la Champions.

T'atreveixes amb un pronòstic?

Sabem que patirem, no serà fàcil. Però hem de passar. Això és l'única cosa important.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut