Gaudeix dels espais del FC Barcelona d’una manera única

Gaudeix dels espais del FC Barcelona d’una manera única

El Club ofereix la possibilitat de gaudir d’alguns dels espais més emblemàtics del recinte del Camp Nou

El passat 6 de maig, amb motiu de la celebració del Clàssic a l’Estadi, el Club va habilitar alguns dels seus espais per aquells clients que van adquirir l’entrada VIP EXPERIENCE. Amb l’objectiu d’oferir una experiència única, els clients van gaudir de tres sales VIP exclusives on s’hi realitzaven actuacions, càtering i altres activitats. Els espais que es van habilitar van ser el Museu, la Pista de Gel i el Palau Blaugrana, que es van convertir en sales especialment decorades per a l’ocasió.

Recintes connectats

La interconnexió dels espais, una opció que ofereix el Club, permet la organització d’esdeveniments per a grans grups, en una nova demostració de la capacitat de transformació de les instal·lacions del FC Barcelona. El Club ha tornat a apostar per la utilització d’espais emblemàtics per a la realització de grans esdeveniments, demostrant una vegada més el seu atractiu i la gran capacitat d’acollida.

La versatilitat que ofereix el recinte blaugrana permet adaptar espais com el Palau, la Pista de Gel, el Museu o la Megastore, per a la realització de tot tipus d’esdeveniments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut