Barça Lassa – Fraikin Granollers: L’últim partit, amb un últim títol en joc

Barça Lassa – Fraikin Granollers: L’últim partit, amb un últim títol en joc

Culers i vallesans disputen la final de la Supercopa de Catalunya a Agramunt en el duel que donarà per finalitzada la temporada 17/18

La temporada 2017/18 arriba a la seva fi, però abans d’acabar-la hi ha un últim títol en joc. Aquest dimecres, a les 20:45 hores, el Barça Lassa disputa la final de la Supercopa de Catalunya contra el Fraikin Granollers al Pavelló Municipal d’Agramunt. El derbi tancarà el curs i decidirà el campió català a territori lleidatà. A més, aquest derbi serà l’últim partit com a blaugranes per a Viran Morros, Valero Rivera, Borko Ristovski i Alexis Borges, que ja es van poder acomiadar del Palau.

El partit arriba en l’últim sospir de la temporada, i Xavi Pascual va reconèixer que això l’hi suma dificultat per a tots dos equips. A més, en l’últim precedent el Granollers va endur-se la victòria del Palau Blaugrana i va trencar la històrica ratxa d’imbatibilitat del Barça Lassa a la Lliga Asobal. Aquell record és ben present, però el tècnic blaugrana va deixar clar davant dels mitjans que “no és una qüestió de revenja, sinó de ganes de guanyar”.

Els dos precedents d’aquesta temporada, tots dos en la lliga domèstica, són ben diferents. A la primera volta, els blaugrana van apallissar el conjunt vallesà a la seva pista (19-43), mentre que a la segona volta el Granollers es va endur els dos punts del Palau Blaugrana (28-29) en l’últim segon.

Per arribar fins a la final, tots dos equips es van desfer en el seu dia d’equips d’inferior categoria a les respectives semifinals. El Barça Lassa es va desplaçar a Sant Esteve Sesrovires a l’inici de temporada i es va imposar per 21-32. El Granollers, per la seva banda, va fer el mateix a la pista de l’UE Sarrià per 26-29.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut