Victòries i absències destacades en una nova jornada de seleccions
Ofert per

Espanya i Bèlgica derroten còmodament els seus rivals, mentre que Messi i Ter Stegen finalment no participen en els seus respectius partits

Nova jornada de partits de seleccions i nova oportunitat per veure els futbolistes del FC Barcelona en acció. Aquest dimarts, fins a nou jugadors blaugrana han disputat alguns minuts amb les seves seleccions i els bons resultats els han acompanyat. De fet, només Yerry Mina, amb Colòmbia, ha empatat. Umtiti, Dembélé, Coutinho, Paulinho, Piqué, Alba, Iniesta i Vermaelen han estat els altres noms propis blaugrana. Ter Stegen, amb Alemanya, i Leo Messi, amb Argentina, han estat les absències més destacades.

RÚSSIA – FRANÇA

Els primers en jugar han estat els blaugrana Samuel Umtiti i Ousmane Dembélé, que han estat titulars contra Rússia. El jove atacant ha jugat 71 minuts, mentre que el central ha estat substituït al minut 80. Tots dos han contribuït al triomf de França a l’Estadi Krestovski de Sant Petersburg i han gaudit d’alguna ocasió. La més clara, una passada de 40 metres d’Umtiti cap a Dembélé que l’àrbitre ha anul·lat per un just fora de joc. Finalment, el doblet d’Mbappé i el gol de Pogba han resultat decisius (1-3). El gol local l'ha fet Smolov.

BÈLGICA - ARÀBIA SAUDITA

Els diables vermells han golejat el seu rival al King Baudouin Stadium de Brussel·les amb un doblet de Lukaku i les dianes de De Bruyne i Batshuayi. Vermaelen, suplent, ha entrat en l’inici de la segona meitat i ha jugat els darrers 45 minuts d'un partit que serveix per certificar el bon estat de forma dels belgues abans del Mundial.

ALEMANYA – EL BRASIL

Sense Marc-André Ter Stegen sota pals –Löw ja va confirmar que no jugaria per descans-, la selecció alemanya ha caigut per la mínima contra la Brasil de Coutinho i Paulinho, titulars. Gabriel Jesús ha estat l’autor del gol del triomf de la canarinha a Berlín, en un partit en què els dos blaugrana han fet un bon partit. Paulinho ha jugat els 90 minuts, mentre que Coutinho ha estat substituït al minut 73.

AUSTRÀLIA – COLÒMBIA

Empat a zero entre Austràlia i Colòmbia a Londres, en un duel en què la selecció colombiana ha portat el pes ofensiu però ha pecat de desencert. El blaugrana Yerry Mina ha jugat 37 minuts, ja que ha entrat en substitució d’Óscar Murillo al minut 53.

ESPANYA – ARGENTINA

La golejada més gran ha arribat en l’últim partit del dimarts. I l’ha aconseguit Espanya, en l'enfrontament que ha jugat a Madrid contra una selecció Argentina que ha trobat a faltar Leo Messi. El crac blaugrana no ha pogut jugar per unes molèsties i s’ha perdut un duel que ha acabat 6-1. Un hat-trick d’Isco i els gols de Iago Aspas, Diego Costa i l’exblaugrana Thiago han estat massa per a l’albiceleste, que només ha trobat el gol a través d’un cop de cap d’Otamendi a la sortida d’un córner. Piqué, Iniesta i Jordi Alba han estat titulars. El de l’Hospitalet ha jugat 78 minuts, mentre que el central català ha estat substituït al minut 70 i Iniesta al 55.